Het Bedrijf

Management

Van den Berge Handelsonderneming wordt gerund door Patrick, Harry en Artjan van den Berge. Ieder heeft zijn eigen specialisatie en bijbehorende verantwoordelijkheden.

Ontwikkeling & groei

De basis van het bedrijf werd in 1959 gelegd door Johannes van den Berge. Jarenlang was hij actief als commissionair bij landbouwers. Zijn activiteiten stonden in het teken van ontwikkeling en groei. In 1990 ging Van den Berge Handelsonderneming zich richten op het sorteren en verpakken van verse landbouwproducten. In verband met de almaar toenemende vraag werd in 2001 een sorteerbedrijf overgenomen. Sindsdien heeft die groei zich alleen nog maar verder doorgezet. Onze bedrijfsruimtes hebben een gezamenlijke omvang van 3.700 vierkante meter.

Assortiment

Aanvankelijk sorteerden en verpakten wij uitsluitend uien. Inmiddels omvat ons assortiment behalve uien (witte, rode en gele) ook sjalotten, knolselderij, wortelen, rode bieten en pastinaak. Het sorteren en verpakken gebeurt met de modernste machines

Eigen vrachtwagens

Sinds 2003 beschikken wij over eigen vrachtwagens. Daardoor kunnen wij onze klanten door heel Nederland snel voorzien van de door hen gewenste, dagverse producten.

Bedrijf